Babagan Kita

Hangzhou Huanyu Textile Co., Ltd.

Fokus ing pabrik kain

Dadi produkon kain berkualitas tinggi lan rantai pasokan kain sing andal

Sapa Kita

Hangzhou Huanyu Textile Co., Ltd. wis pengalaman luwih saka 20 taun ing industri kain. Kita miwiti saka pabrik pewarna cilik wiwit saka 15 wong buruh. Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus lan inovasi, saiki kita duwe pabrik pewarna lan uga ngrampungake pabrik karo luwih saka 200 karyawan. Lan kapasitas produksi kain ditambah nganti 200.000 meter saben dina. 

Rantai pasokan nyedhiyakake para pelanggan domestik lan uga para pembeli internasional. Sugeng rawuh saben panuku menehi pitakon. Lan Sugeng rawuh saben pembeli teka lan ngunjungi perusahaan. 

sdwds
fefwef
ifjk

Apa sing Kita Laku

Kita nyedhiyakake rantai pasokan kain sing bisa dipercaya lan cepet kanggo para pembeli internasional. Jinis utama kain sing digawe yaiku kain polyester taffeta, kain poliester pongee, kain lapisan polyester twill, kain polyester oxford, kain polyester taslon lan liya-liyane. Rampung kain sing bisa ditawakake kalebu cire, lapisan PA / PU / Silver, kalender PVC lan laminasi.

wqefgf
Diadegake ing
Pegawe
Area Pabrik
Pendapatan Sales

Kertu Pencocokan Warna Profesional

Kita nyedhiyakake kertu pencocokan warna profesional kanggo para pembeli supaya luwih gampang milih warna. Kita uga duwe laboratorium laboratorium, nyedhiyakake layanan laboratorium kanggo sing ngirim conto utawa kode pantone.