Warta

  • Kain Taffeta Polyester

    Klien, 1.Kami duwe rantai pasokan kain poliester taffeta cepet kanggo pelanggan ing saindenging jagad. 2. Wektu pabrik cepet: Kanggo jumlah pesanan sing udakara 200 ewu meter, mung butuh rong dina supaya bisa olahraga! 3. Rega murah: Kita nyedhiyakake akeh polyester taffeta greige, mula regane ...
    Waca liyane
  • Nganyari Simpenan

    Klien sing dikasihi, Isih entuk stok kain greige taffeta poliester yuta meter. Yen sampeyan kuwatir mundhak rega saka mitra, yen sampeyan kepengin nambah rega ing mbesuk (kabeh bahan mundhak saiki), wenehana dihubungi. Ayo dadi anyar p ...
    Waca liyane
  • Sawise preinan, bahan baku mundhak banget, lan perusahaan tekstil hilir ngunggahake rega

    Sawise Festival Musim Semi taun iki, "wiwitan sing apik" kayane luwih awal tinimbang biasane. Contone, industri industri tekstil, entuk manfaat saka rega minyak mentah sing mundhak, PX (para-xylene), PTA (asam terephthalic olahan) lan bahan baku massal liyane, rega bahan kimia ...
    Waca liyane
  • Industri tekstil China njeblug pesenan, rega bahan mentah saya dhuwur

    Swasana Taun Anyar durung luntur kabeh, bisnis tekstil wis rame! Wiwit dina kaping papat ing Taun Anyar Imlek, akeh pabrik bahan baku serat kimia utama wis wiwit produksi lan penjualan normal, ngirim atusan truk saben dina, lan ...
    Waca liyane
  • Pantone 'warna taun' minangka dosis dobel pangarep-arep, kasunyatan kanggo taun 2021

    Miturut Sophie Cannon 9 Desember 2020 | 12:47 pm | Gambar Enlarge Diperbarui Warna Pantone kaping pindho ing taun nuduhake pangarep-arep sing apik ing taun 2021 - nalika ngakoni kasunyatan sing luwih apik ing taun 2020. Pantone NY Post bisa menehi ganti rugi lan / utawa nampa komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ....
    Waca liyane
  • Napa bahan paling apik kanggo topeng rai coronavirus krasan angel diidentifikasi

    Variabel ing kain, pas, lan prilaku pangguna bisa mengaruhi topeng bisa nyegah panyebaran virus dening Kerri Jansen APRIL 7, 2020 Kanthi kasus COVID-19 tuwuh kanthi cepet ing AS lan bukti yen virus kasebut tanggung jawab, SARS-CoV- 2, bisa disebar dening wong sing kena infeksi sadurunge ...
    Waca liyane
  • Serat Poliester Daur Ulang

    Poliester minangka serat buatan, diproduksi saka produk petrokimia kanthi proses sing diarani polimerisasi. Kanthi 49% produksi serat global, poliester minangka serat sing paling akeh digunakake ing sektor pakaian, saben taun luwih saka 63.000 yuta ton serat poliester diproduksi. Caranipun ...
    Waca liyane