Pantone 'warna taun' minangka dosis dobel pangarep-arep, kasunyatan kanggo taun 2021

Dening Sophie Cannon
9 Desember 2020 | 12:47 pm | Dianyari
Gedhe Gambar

ewweqw

Warna Pantone dobel taun nuduhake pengarep-arep sing apik kanggo taun 2021 - nalika ngakoni kasunyatan sing nyata ing taun 2020. Pantone
NY Post bisa menehi ganti rugi lan / utawa nampa komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link.
LEBIH LANJUT:
SHOPPING
Kranjang hadiah Natal paling apik 2020: 28 ide kanggo paket liburan sing unik
Headphone Beats Solo3 sing populer iki diskon 40 persen
Hadiah Santa Rahasia paling apik ing taun 2020 kanggo anggaran apa wae: 30 ide sing bakal disenengi
Sur La Tabel njupuk nganti 55 persen saka peralatan masak mewah
Awan badai sing mandheg ing taun 2020 dipisahake ing awal 2021, menehi warna kuning surya sing padhang lan abu-abu sing padhang minangka warna resmi ing taun anyar.
Pantone, panguwasa global babagan kabeh teori warna lan palet tren, wis ngluncurake warna 2021 taun - kanthi warna sejatine, kanthi rong warna dipilih kanggo 365 dina mbesuk.
Sing kaping pisanan yaiku kuning sing padhang lan nyenengake, sing diarani Illuminating (Pantone 13-0647), lan sing liyane abu-abu enom, diarani Ultimate Grey (Pantone 17-5104.)
Ana sing bisa ujar manawa Illuminating yaiku babagan janji taun anyar sing bahagia - dene Ultimate Grey ngakoni kasunyatan surem ing wulan pandemi kepungkur.
Iki pisanan wiwit taun 2016 yen rong warna disetel kanggo nuduhake sorotan. Ing 2016, pasangan kasebut yaiku jambon alus sing diarani Rose Quartz lan periwinkle ringan sing diarani Serenity.
Nyatane, rong warna sing dipilih kanggo taun 2021 akeh sing dicritakake.
"Pilihan kanggo rong warna independen nyoroti babagan macem-macem elemen kanggo nggabungake pesen kekuwatan lan pengarep-arep sing terus-terusan lan nyenengake, menehi ide yen dudu babagan siji warna utawa siji wong, luwih saka siji. Gabungan Ultimate Grey sing awet terus-terusan kanthi warna kuning sing padhang nggambarake pesen positip sing didhukung dening kekuwatan, "ujare Leatrice Eiseman, direktur eksekutif Pantone Color Institute. "Praktis lan rock solid, nanging ing wektu sing padha anget lan optimis, iki minangka kombinasi warna sing bisa menehi katahanan lan pangarep-arep. Kita kudu ngrasakake semangat lan semangat; iki penting kanggo semangat manungsa. ”
Ana sing bisa ujar manawa Illuminating yaiku babagan janji taun anyar sing bahagia - dene Ultimate Grey ngakoni kasunyatan surem ing wulan pandemi kepungkur. Pantone
Pilihan warna Pantone uga nyedhiyakake palet kanggo kita warna ing taun ngarep - saka sing kita pakai lan ndeleng ing landasan pacu nganti cara ngrancang lan menehi omah. Perusahaan nyedhiyakake pandhuan babagan cara nggabungake rong warna dadi siji tampilan sing kohesif, supaya bisa nambah padhang saben dina lan tetep mantep ing mangsa ngarep.
"Perkawinan kekuwatan lan optimisme, Ultimate Grey lan Illuminating ora kudu digunakake kanthi proporsi sing padha, warna bisa dadi prioritas manawa kanggo sandhangan, kaendahan, perabotan omah, desain produk utawa kemasan," wacan ing press release.  
Saka produk kecantikan nganti barang-barang ing omah, The Post mriksa kombo warna iki lan nglumpukake sawetara barang sing kudu ana kanggo mesthekake yen sampeyan cocog karo wektu lan warna sing tren iki. Nggawa positipitas lan ketahanan karo wong-wong mau, iki kepiye sampeyan bisa ngetrapake Illuminating lan Ultimate Grey ing taun ngarep.
Werna taun nganggo sandhangan
Fashion ora asing karo kombinasi warna, mula duwe rong warna kanggo taun 2021 minangka berkah sing disamar kanggo taun mbesuk. Saka esensial saben dina nganti tas lan sepatu, kombo kuning lan abu-abu mesthi bakal ngasilake sinar srengenge menyang landasan pacu lan sandhangan ing taun iki.
"Cahya sing ditandangi sentuhan Ultimate Grey ngirim pesen sunar srengenge lan kekuwatan. Ultimate Grey awet terus apik banget nalika Illuminating nggawa kecerahan nganggo selendang, alas kaki, tas tangan, selendang [lan] top, ”wacan saka siaran pers Pantone.
Cariuma X Pantone resmi warna taun OCA Low, $ 89
Cariuma
Cariuma bali kanthi kolaborasi Color of the Year kaping telu karo Pantone. Taun iki, kanthi rong warna kasedhiya loro sepatu sing beda-beda, siji ing warna kuning sing padhang lan sing liyane nganggo Ultimate Grey.
"Merek sepatu berkelanjutan Brasil, Cariuma, bangga bisa dadi mitra sepatu resmi Pantone kanggo 2021 Warna Taun kanthi desain edisi terbatas saka sneaker OCA Low. Bener. Taun Anyar, Loro warna Pantone sing anyar. ”
Sepatu sneaker paling murah katon ing warna teken lan nampilake logo Pantone ing ilat, sisih lan ing njero sepatu. Minangka bonus tambahan, perusahaan nggunakake karet daur ulang kanggo outsole lan insole busa memori adhedhasar tanduran, menehi kenyamanan kanggo sampeyan lan mupangat kanggo planet iki.
Kaloro warna kasebut bakal kasedhiya kanggo pre-order 10 Desember ing situs web Cariuma, dadi priksa manawa jeneng sampeyan bisa dilalekake ing kolab resmi Pantone iki.


Wektu kiriman: Dec-30-2020