Serat Poliester Daur Ulang

Poliester minangka serat buatan, diproduksi saka produk petrokimia kanthi proses sing diarani polimerisasi. Kanthi 49% produksi serat global, poliester minangka serat sing paling akeh digunakake ing sektor pakaian, saben taun luwih saka 63.000 yuta ton serat poliester diproduksi. Cara sing digunakake kanggo daur ulang bisa uga mekanik utawa kimia, kanthi bahan baku feed kalebu sampah sadurunge utawa pasca konsumen sing ora bisa digunakake maneh kanggo tujuane. PET digunakake minangka bahan baku kanggo poliester daur ulang. Materi iki uga digunakake ing botol banyu plastik bening, lan didaur ulang kanggo tekan kain supaya ora tumpukan. Sandhangan sing diprodhuksi saka poliester daur ulang bisa didaur ulang bola-bali tanpa degradasi kualitas, saéngga bisa nyuda limbah, sing tegese pabrikan sandhangan bisa dadi sistem loop tertutup, poliester bisa digunakake maneh lan didaur ulang.

Pasar Serat Polyester Daur Ulang global fokus ing nyakup bukti statistik utama kanggo industri Serat Poliester Daur Ulang amarga nawakake para pamiarsa tambahan nilai kanggo nuntun dheweke nemoni alangan ing pasar. Tambahan saka sawetara faktor kayata distribusi global, pabrikan, ukuran pasar, lan faktor pasar sing mengaruhi kontribusi global kacarita ing panliten kasebut. Kajaba panelitian Fiber Polyester Recycled uga mindhah perhatian karo lanskap kompetitif sing jero, kesempatan tuwuh sing ditemtokake, pangsa pasar ditambah karo jinis lan aplikasi produk, perusahaan kunci sing tanggung jawab produksi, lan strategi sing digunakake uga ditandhani.


Wektu kiriman: Dec-30-2020