Warta Perusahaan

  • Pantone 'warna taun' minangka dosis dobel pangarep-arep, kasunyatan kanggo taun 2021

    Miturut Sophie Cannon 9 Desember 2020 | 12:47 pm | Gambar Enlarge Diperbarui Warna Warni Pantone kaping pindho nuduhake pangarep-arep sing apik ing taun 2021 - nalika ngakoni kasunyatan sing luwih apik ing taun 2020. Pantone NY Post bisa menehi ganti rugi lan / utawa nampa komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ....
    Waca liyane
  • Serat Poliester Daur Ulang

    Poliester minangka serat buatan, diproduksi saka produk petrokimia kanthi proses sing diarani polimerisasi. Kanthi 49% produksi serat global, poliester minangka serat sing paling akeh digunakake ing sektor pakaian, saben taun luwih saka 63.000 yuta ton serat poliester diproduksi. Caranipun ...
    Waca liyane